Hypotheken

Indien u een woning koopt of indien u uw woning wilt verbouwen dan kunt u een geldlening nemen met uw woning als onderpand. Een dergelijke geldlening noemt men een hypothecaire lening.

Wij werken samen met verschillende grote banken en verzekeraars. Hierdoor kunnen wij u een hypotheek aanbieden die het beste bij u past.

Er kunnen verschillende hypotheekvormen worden onderscheiden. De verschillende hypotheekvormen onderscheiden zich van elkaar door de manier van aflossen.

Welke hypotheekvorm het beste bij u past, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Ons hypotheekadvies bevat derhalve alle aspecten die voor u noodzakelijk en/of nuttig zijn. Daarnaast begeleiden wij u vanaf de hypotheekaanvraag tot en met het passeren van de hypothecaire akte bij de notaris.

Indien u een nieuwe woning wilt kopen, uw woning wilt verbouwen of indien u uw huidige hypotheek opnieuw wilt laten bekijken dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.
Tijdens kantooruren kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0513-645455 of door het informatieformulier in te vullen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.